Onze spannende collecties

SCANDINAVISCH DESIGN

MET EEN VLEUGJE BOHEMIAN

Liv is het Deense woord voor ‘leven’. Dit merk is door Tina en haar man Asad opgezet in 2004. Met passie en liefde creëren zij twee keer per jaar spannende en eclectische collecties. De afkomst van Tina zie je terug in de Scandinavische uitstraling. De mix van ethnische achtergronden geeft de bohemian feel aan het merk.

 

DE NATUUR

IS ONZE INSPIRATIE

Kwaliteitsdesign en unieke producten zijn de basis van dit Spaanse merk. Ze werken samen met verschillende kunstenaars. In het atelier in Barcelona wordt gezamenlijk aan de collecties gewerkt van

We Love Home. De productieprocessen zijn geheel ecologisch en met respect voor de medemens geproduceerd: ‘Nature is our home’

 

VROLIJKE STOFFEN

Een vrolijk merk uit Duitsland. Alles is met eco verf en met de hand gezeefdrukt in hun eigen atelier in Hamburg. Van prachtig linnengoed tot fluorescerende kaarten, leuke kussens en etuitjes. 

Een super merk om in je assortiment op te nemen en je winkel er heel erg vrolijk mee te maken!

 

Dessins om te smelten

NUUKK is opgericht door de creatieve Andrea in 2010 in Berlijn. Alles wordt in hun atelier in Duitsland gemaakt. De nadruk ligt op design en stationary producten, maar sommige producten zijn specifiek gericht op kinderen. Dus voor elk wat wils!

  • DIY, doormiddel van stempels en stickers kun je een product maken naar eigen zin. 

  • De stempels zijn te gebruiken op papier en stof

  • De porselein stickers zijn te gek om (oude) serviezen mee te pimpen!

Sustainable Eclectic Trade
SET AGENCY
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon