I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons

Volgende week staan we weer op de Show Up in de Expo Haarlemmermeer. Wij hopen hier onze klanten uit de Benelux te verwelkomen en tonen jullie graag alle (nieuwe) collecties. Er is gelegenheid om te kijken, bestellen of vragen te stellen. Show Up is een zeer inspirerende beurs voor alle winkeliers, stylisten, designers en lifestyle bloggers. In een korte periode van 5 jaar zijn ze uitgegroeid tot dé vakbeurs op het gebeid van Home and Gifts van Nederland. We nodigen iedereen uit het vak van harte uit in onze stand, nummer 170. We staan er met onze merken; Frohstoff - I Hanna Home - Bam_ en We Love Home. We hebben tevens voor iedereen die bij ons langskomt een super leuke canvas shopper! Tot dan! Groetjes, Maud en Lisette

3 Jan 2017

Vlak voor kerst was het rond! Na een leuke digitale ontmoeting is Set Agency een

samenwerking aangegaan met We Love Home uit Barcelona! Wij zijn erg enthousiast

over dit merk. Ze werken samen met lokale kunstenaars en alles wordt gefabriceerd in hun atelier in hartje Barcelona. Ze halen hun inspiratie uit de natuur. Juist een mooie inspiratiebron wanneer je middenin een drukke stad leeft. Urban culture meets Nature!

 De nieuwste collectie van Liv is weer een verrassende! Prachtige pastels, gecombineerd met stoer  linnen, Marokkaanse patronen en botanical prints. De variatie aan aardewerk maakt het dat je wil  mixen en matchen met alle fijne tinten en zwart/wit/grijs combinaties. Een seizoen om weer heel blij  van te worden!

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
Please reload

Recente berichten

Zoeken op tags

Archief

Please reload

BLOG

BLIJF OP DE HOOGTE VOLG ONZE NIEUWSBRIEF

NIEUWS

  • Grey Instagram Icon
Sustainable Eclectic Trade
SET AGENCY
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon